Dental studio Milošević je osnovan 2016. godine na temeljima porodične ordinacije, sa preko 40 godina iskustva u stomatologiji. Po povratku iz Italije, nakon školovanja i dvogodišnjeg rada u izuzetno renomiranoj privatnoj ordinaciji, spec. Dr Filip Milošević uvodi novine koje se baziraju na primeni najsavremenijih metoda iz domena implanotologije, koje njega i Dental Studio Milošević pozicioniraju na sam vrh stomatoloških ordinacija u Srbiji.

Mlad, ali profesionalan i stručan tim stomatologa i i dr Dragi Milošević sa impresivnim višedecenijskim iskustvom, svojim pacijentima pružaju vrhunske usluge na polju stomatologije. Možemo se pohvaliti hiljadama zadovoljnih pacijenata, koji se danas smeju puni samopouzdanja.

Dental Studio Milošević svojim pacijentima nudi sve stomatološke usluge – od 3D dijagnostike, preko estetske stomatologije, hirurgije, implantologije i protetike.

Zahvaljujući stalnom usavršavanju na kongresima i seminarima širom sveta, kao i najsavremenijoj opremi koju ordinacija poseduje, spec. dr Filip Milošević danas može svoje pacijente da dovede od stanja potpune bezubosti do najsavršenijeg osmeha za svega par sati.

Spec. dr Filip Milošević jedini u Nišu i regionu primenjuje tehnike All on 4, All on 6 i ugradnju zigomatičnih implantata, a svoje znanje i iskustvo iz ovih oblasti kontinuirano usavršava na različitim stručnim seminarima, kursevima i obukama širom sveta, sarađujući sa najvećim stručnjacima.

Ne postoje nerešivi slučajevi za Dental studio Milošević tim. Uz određeni protokol terapija i intervencija, danas svako može dobiti blistav osmeh, koliko god problematika bila kompleksna.

Dental Clinic MILOŠEVIĆ

Višedecenijsko iskustvo, veliki broj zadovoljnih pacijenata, najsavremenije metode i oprema, ali i želja da svojim pacijentima pružimo sve bolju uslugu, dovode nas do odluke da svoje poslovanje podignemo na znatno viši nivo i osnujemo stomatološku kliniku – Dental Clinic Milošević.

Tokom 2024. godine predstavićemo vam novi, veći i savremeniji prostor, namenski kreiran da zadovolji sve potrebe pacijenata, od komfora preko najprofesionalnije usluge, do prostora za opuštanje.

Naš tim

Spec. Dr Filip Milošević

specijalista oralne hirurgije i implantologije

Dr Danilo Tomović

doktor stomatologije

Dr Miljana Bogosavljević

doktor stomatologije

Dr Maja Milovanović

doktor stomatologije

Jelena Đorđević

stomatološka sestra

Marija Ćirković

stomatološka sestra

Ivana Paunović

stomatološka sestra

Nikola Belir

apsolvent stomatologije, stažista

Čika Mića

majstor proteza

Neda Jovanović

administrativni radnik

Serviramo najlepše osmehe

Višedecenijsko iskustvo, veliki broj zadovoljnih pacijenata, najsavremenije metode i oprema, ali i želja da svojim pacijentima pružamo sve bolju uslugu, dovode nas do odluke da svoje poslovanje podignemo na znatno viši nivo i osnujemo stomatološku kliniku – Dental Clinic Milošević.

40+

godina iskustva

9

stomatologa

650

kvadratnih metara

999+

zadovoljnih pacijenata

Spec. dr Filip Milošević

Spec. dr Filip Milošević rođen je u Nišu, gde je i završio Stomatološki fakultet.

Za potrebe naučno-istraživačkog rada 2014. godine odlazi u Rim, u Italiju, na “Università Cattolica del Sacro Cuore”. U Rimu provodi dve godine, gde pored angažovanja na fakultetu, stiče praksu i u privatnoj stomatološkoj ordinaciji “Dentalandija” i uspešno savladava najsavremenije metode lečenja i učestvuje u mnogobrojnim operacijama iz oblasti imedijatne oralne implantologije, oralne hirurgije, itd.

2015. godine u Srbiji održava kurs Imedijatna ugradnja i opterećenje na 6 implantata u gornjoj i donjoj vilici u Vojnoj bolnici u Nišu.

Iste godine, pohađa kurs oralne i maksilofacijalne hirurgije u Arecu, u Italiji, zatim i mnoge druge međunarodne kurseve iz oblasti oralne hirurgije i implantologije.

2016. godine odlazi u Švajcarsku i provodi mesec dana na stručnoj praksi u ordinaciji Weggis.

Nakon toga, vraća se u Niš i otvara svoju prvu ordinaciju – Dental Studio Milošević, koja i dan danas predstavlja najsavremeniju stomatološku ordinaciju u pogledu opreme, tehnologije i metodama rada koje se primenjuju.
U međuvremenu, stekao je zvanje Specijaliste oralne hirurgije i implantologije na VMA u Beogradu.

Spec. Dr Filip Milošević je i dan danas jedini oralni hirurg i implantolog, koji primenjuje najsavremenije tehnike u radu, poput All in 4, All on 6 i ugradnje zigomatičnih implantata.

Govori italijanski i engleski jezik.

U slobodno vreme uživa u jedrenju i igra tenis.

Oženjen je, otac troje dece.